Selecteer een pagina

Al generaties lang in de binnenvaart

De installatie van 2Cover is voortgevloeid uit het bestaande product van vrachtwagenbouwer Versus-Omega gecombineerd met onze generatielange kennis in de binnenvaart.

Onze expertises

Bundeling van kennis

Gedeelde kennis in diverse transport sectoren.

Schipper centraal

2Cover installatie is ontwikkeld vanuit het standpunt van de schipper

Een duurzaam beleid

Als jong bedrijf hebben we dit hoog in het vaandel staan. 

“Onze innovatieve overkapping voor binnenvaartschepen is een complete gamechanger voor de schippers.”

Walter Poppe
Oprichter 2Cover

Dé specialist in
binnenvaart-toepassingen

2Cover Is een start-up opgericht in 2022 door de binnenvaartondernemers Walter Poppe en de broers Jan en Frank Hellebosch. Beide partijen zitten al generaties in de binnenvaart sector en hebben hun kennis gebundeld om 2Cover te ondersteunen.

Walter Poppe is jarenlang zelf schipper geweest en na enkele jaren in de scheepsvaartmakelaardij te zitten sloot hij zich aan bij de binnenvaart coöperatie C.B.O. waar de broers Jan & Frank ook deel van uitmaken. C.B.O. is de binnenvaart coöperatie die  jonge schippers ondersteunt tijdens de opstartfase van hun schippers carrière. Naast C.B.O. hebben de broers ook hun belangen in het bevrachtingskantoor Barging Solutions.

Het 2Cover-stysteem is voortgevloeid uit het bestaande product van vrachtwagenbouwer Versus-Omega. Versus-Omega heeft, naast zijn jarenlange ervaring in de vrachtwagenbouw van huifwagens, een overkapping ontwikkeld voor het overkappen van mesthopen, voornamelijk gebruikt door paardenhouders.

Deze innovatie werd door 2Cover gezien als een unieke en innovatie methode voor het overkappen van binnenschepen. Zodoende hebben beide partijen de handen in elkaar geslagen om het product uit te rollen in de scheepvaartsector. Na de nodige testen en aanpassingen werd eind 2022 het eerste prototype gelegd op de MS Flipper.

Bij 2cover staat de schipper centraal. Ons doel is om het de dagdagelijkse activiteiten van de schipper te vereenvoudigen. Zo bekijken wij samen met de schipper de situatie en zorgen wij voor een op maat gemaakte overkapping.

Wij zijn er van overtuigd dat deze innovatieve overkapping voor binnenvaartschepen een echte gamechanger is  voor schippers